Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met knoflookgarnalen
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
mes
Wok
borden
Ingrediënten
▢
300
g
spaghetti
▢
1
bak
romatomaten
a 750 g
▢
1
doosje
Italiaanse kruiden
diepvries 50 g
▢
5
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
balsamicoazijn
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
bakjes
gamba's
gekookte a 200 g
▢
1
pakje
room culinair
200 ml
Instructies
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Tomaten wassen en in plakken snijden.
Plakken bestrooien met 4 eetlepels Italiaanse kruiden.
Verdeel er 3 eetlepels olijfolie, azijn, zout en peper over.
Knoflook pellen en in plakjes snijden.
In wok rest van olie verhitten.
Knoflook ca. 2 minuten bakken.
Knoflook uit pan scheppen en apart houden.
In hete olie gamba's ca. 4 minuten omscheppend roerbakken.
Intussen room culinair, knoflookplakjes, rest van Italiaanse kruiden, peper en zout door spaghetti mengen.
Spaghetti over vier borden verdelen, gamba's ernaast leggen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië