Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met paprika gehaktsaus
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
rundergehakt
▢
100
g
chorizo worst
plakjes,
▢
1
ui
▢
1
groene paprika
▢
2
theelepels
pikante paprikapoeder
▢
2
theelepels
Italiaanse kruiden
▢
1
blikje
tomatenblokjes
netto 400 g, AH,
▢
300
g
spaghetti
▢
zout
▢
peper
▢
50
g
geraspte Parmezaanse kaas
Instructies
In hapjespan gehakt al omscheppend in ca. 5 minuten rul bakken.
Intussen chorizo in dunne reepjes snijden.
Aan gehakt toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
Ui pellen en fijnsnipperen.
Paprika schoonmaken, wassen en in kleine stukjes snijden.
Ui, paprika en
paprikapoeder aan gehakt toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
Italiaanse kruiden en tomatenblokjes met vocht erdoor roeren.
Nog ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Spaghetti met zout koken volgens gebruiksaanwijzing.
Afgieten en op vier borden scheppen.
Saus op smaak brengen met zout en peper en over spaghetti verdelen. Parmezaanse kaas apart erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Rundvlees
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken