Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.
Voeg 1 el olie toe en kook de spaghetti in 12-15 minuten gaar.
Giet de pasta af, laat uitlekken en doe terug in de pan.
Kluts de eieren en breng op smaak met zout, nootmuskaat en peper.
Giet de geklutste eieren over de spaghetti en laat het mengsel stollen.
Verhit 1 el olie in een koekenpan.
Voeg ui, knoflook, peterselie en oregano toe en laat 3 minuten zachtjes stoven.
Bereid de rundvleesjuspoeder volgens de instructies op de verpakking.
Voeg de gekookte mosselen, witte wijn, tomatenpuree en rundvleesjus toe aan de gestoofde groenten.
Roer alles goed door en laat de saus nog 5 minuten zachtjes trekken.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de romige mosselsaus over de spaghetti.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met extra gehakte peterselie en serveer met knapperig brood.Wijnadvies:Een droge witte wijn zoals Pinot Grigio of Vermentino past perfect bij dit gerecht.