Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti op zijn Spaans
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
150
gram
spaghetti
▢
½
paprika
rood
▢
1
teentje
knoflook
▢
100
gram
kipfilet
▢
100
gram
zeevruchten
diepvries
▢
50
gram
doperwten
diepvries
▢
40
gram
chorizo
▢
olijfolie
▢
zout
▢
500
ml
kippenbouillon
▢
1
kl kurkuma
Instructies
Zet alle ingrediënten klaar.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Snijd de paprika in reepjes.
Snijd de chorizo in blokjes.
Pel en snipper de knoflook.
Verhit, op niet te hoog vuur, een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de chorizo toe.
Laat deze zijn olie en smaak afgeven aan de olie.
Voeg de paprikareepjes, knoflook en de kipblokjes toe.
Zet het vuur lager.
Voeg de tomatenblokjes, zeevruchten en de doperwten toe.
Dek de pan af met een deksel en laat rustig garen.
Verhit in een pan de kippenbouillon, voeg de kurkuma toe en kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
Verdeel de spaghetti en de saus over de borden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Spanje