Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti van Thea
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
500
g
rundergehakt
▢
1
flinke
ui
▢
1
à 2 teentjes knoflook
▢
1
prei
▢
250
g
champignons
▢
1
blikje
tomatenpuree
▢
1
pak
tomatenpassata
▢
1
blik
stukjes tomaat
▢
Oregano
▢
Zout
▢
peper
▢
Spaghetti
Instructies
Het gehakt rul bakken in een eetlepel olijfolie.
De gesnipperde ui toevoegen en bakken tot hij glazig is.
De knoflook uitpersen en toevoegen.
De fijn gesneden, gewassen en uitgelekte prei toevoegen en even meebakken.
De champignons schoonborstelen, in plakjes snijden en ook even meebakken.
De tomatenpuree ook even laten meebakken,daarna de stukjes tomaat en de passata toevoegen.
Zout en peper naar smaak toevoegen (of een of twee theelepels bouillonpoeder, doe ik ook
vaak) en 1 eetlepel oregano.
Naar smaak meer.
Dit laten pruttelen terwijl de spaghetti gekookt wordt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Spaghetti en saus apart serveren en afmaken met vers geraspte Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Italië