Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Speculaas peer muffins
Porties:
12
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
muffinvormpjes
Ingrediënten
▢
190
gram
amandelmeel
▢
3
eetlepel(s)
koek- en speculaaskruiden
▢
2
eetlepel(s)
baking soda
▢
60
gram
rozijnen
▢
2
peren
▢
3
bananen
▢
2
eieren
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
Instructies
Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht) en bekleed een muffinvorm met cupcakepapiertjes.
Meng het amandelmeel met de kruiden en de baking soda.
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
Prak de bananen en meng met de peer en de rozijnen.
Klop de eieren los met een vork en meng met de olijfolie.
Voeg het banaanmengsel samen met de eieren toe aan het meel en roer voorzichtig door elkaar.
Wanneer alle ingrediënten goed gemengd zijn verdeel je het beslag over de muffinvormpjes.
Bak de muffins in circa 20 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cupcakes / Muffins
/
Fruit
Feestdagen etc
Sinterklaas