Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grill
ovenschaal
pan
Ingredients
▢
1
duopak
krieltjes
aardappeltjes 700 g
▢
8
tomaten
▢
6
eetlepels
olijfolie
▢
2
schaaltjes
Tivall spinazieschnitzels met Goudse kaas
à 2 stuks
▢
4
eetlepels
Italiaanse kruidenmix
diepvries doosje à 50 g
Instructions
Grill voorverwarmen op de hoogste stand.
Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken.
Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met 1 eetlepel olie en in ovenschaal zetten.
Tomaten onder grill in ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met 1 eetlepel olie.
In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazieschnitzels onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken.
Kruiden door krieltjes scheppen.
Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch