Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Spinazietortilla
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
chorizo
▢
450
g
roerbakaardappeltjes
of aardappelschijfjes
▢
300
g
spinazie
panklare
▢
4
eieren
▢
75
g
geraspte belegen kaas
Instructies
Chorizo in stukjes snijden.
In grote koekenpan met antiaanbaklaag chorizo in ca. 2 minuten uitbakken.
Aardappeltjes toevoegen en ca. 6 minuten roerbakken.
Intussen in pan met bodempje water spinazie in ca. 2-3 minuten laten slinken.
In zeef laten uitlekken en zo veel mogelijk vocht eruit drukken.
Spinazie grof hakken en door aardappeltjes scheppen.
In kom eieren loskloppen met kaas en over aardappel schenken.
Ei afgedekt in 4-5 minuten laten stollen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Tortilla
Land van herkomst
Spanje
Jaargetijde:
Snel te maken