Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spliterwten met spek en ansjovis
Porties:
12
hapjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
spliterwten
▢
2
stengels selder
zeer fijn gesneden
▢
50
gram
licht gerookt spek in reepjes
▢
1
blikje
ansjovis
kleingehakt
▢
2
teentjes
look
▢
1
eetlepel
rode wijn
▢
1
koffielepel mosterd
▢
1
koffielepel worchestersaus
▢
1
eetlepel
notenolie
Instructies
Kook de spliterwten juist gaar en giet het kookvocht af
Zet de erwten weer op klein vuur met de rode wijn, worchestersaus, notenolie, geperste look, mosterd, selder en ansjovis
Laat enkele minuten zachtjes stoven
Dien op in cappuccinokopjes en verdeel er het gerookte spek over
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Varkensvlees
/
Vis
Land van herkomst
België