Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spookpannenkoekjes voor Halloween
Griezelig lekkere spookpannenkoekjes, perfect voor een Halloween brunch! Deze pannenkoekjes zijn gemaakt met kwark en zelfrijzend bakmeel, en krijgen een extra spookachtige uitstraling met rozijnen als ogen en mond. Durf jij het aan?
Porties:
4
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Spookvormpjes of een mes om spookjes uit te snijden
Ingrediënten
▢
125
g
kwark
▢
1
ei
▢
200
ml
melk
▢
1
zakje
vanillesuiker
▢
125
g
zelfrijzend bakmeel
▢
2
el
zonnebloemolie
▢
Handjevol
rozijnen
voor de decoratie
Instructies
Klop een glad beslag van de kwark, ei, melk, vanillesuiker en zelfrijzend bakmeel.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak van het beslag kleine pannenkoekjes.
Snijd de pannenkoekjes op een plank in spookvormen.
Leg de spookpannenkoekjes op borden en gebruik rozijnen om de spookjes ogen en een mond te geven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Niet van toepassing. Serveer met een glas melk of appelsap voor de kinderen.
Voedingswaarden
Calories:
159
kcal
|
koolhydraten:
25
g
|
Protein:
6
g
|
Vet:
4
g
|
Zout:
0.3
g
|
Sugar:
8
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Lunch
/
Pannenkoeken
Land van herkomst
Internationaal
Jaargetijde:
Herfst
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Halloween