Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Stamppotje rauwe andijvie
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
rookworst à 350 g
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
125
g
magere spekreepjes
▢
1
pakje
Maggi aardappelpuree
▢
6
dl
halfvolle melk
▢
peper
▢
zout
▢
400
g
panklare andijvie
▢
3
eetlepel(s)
rode pesto
Grand’Italia
▢
250
g
cocktailtomaten in vieren
Instructies
Wel de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 1 eetlepel van de olie en bak de spekjes knapperig uit.
Bereid de puree met de melk, 8 dl water en peper en zout naar smaak.
Schep de andijvie, de rest van de olie en de pesto erdoor en warm alles goed door.
Schep de tomaatjes en peper en zout naar smaak erdoor en verwarm alles nog 1 minuut.
Snijd de worst in plakjes en leg ze op de stamppot.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Huiswijn Spanje, Ribera del Guadiana rood
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Stamppot
/
Varkensvlees