Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sugar snaps met romige tortellini
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
zout
▢
1
zakje
tortellini met champignons
250 g, Grand'ltalia,
▢
1
zakje
sugar snaps
150 g,
▢
½
bakje
champignons fijn
á 250 g,
▢
1
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
eetlepel
boter of margarine
▢
2
tomaten
▢
1
pakje
verse roomkaas met kruiden
80 g,
▢
peper
Instructies
In pan met ruim water en zout tortellini in ca. 15 minuten beetgaar koken volgens
gebruiksaanwijzing.
Intussen sugar snaps schoonmaken.
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In pan boter verhitten en ui en knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken.
Sugar snaps, champignons en 1 eetlepel water toevoegen en afgedekt in 12 à 15 minuten zachtjes beetgaar stoven.
Op smaak brengen met zout.
Intussen tomaten wassen en in kleine partjes snijden.
Tortellini afgieten en terugdoen in pan.
Roomkaas erdoor scheppen en in ca. 2 minuten op zacht vuur al roerend laten smelten.
Tortellini over twee borden verdelen.
Sugar snapsmengsel ernaast scheppen.
Tomaatpartjes erover verdelen.
Bestrooien met peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch