Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Suikerkransen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
aluminiumfolie
Bakplaat
Koelkast
Oven
Ingrediënten
▢
6
eidooiers
▢
120
gr
suiker
▢
250
gr
boter
of margarine
▢
450
gr
bloem
▢
2
tl
bakpoeder
▢
1
eiwit
▢
grove suiker
of greinsuiker
Instructies
Voorbereiding:
Maak van schuimig geroerde eierdooiers met de rest van de ingrediënten een glad beslag.
Pak het in aluminiumfolie en leg het een nacht in de koelkast.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 175°C).
Rol van het deeg zeer dunne rolletjes van met een doorsnee van ½ cm en een lengte van 10 cm.
Slinger twee rolletjes in elkaar en vorm ze tot een krans.
Strijk er eiwit over en bestrooi ze met suiker.
Leg ze op een ingevette bakplaat en bak ze 10-15 minuten in het midden van de oven
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek
Land van herkomst
Nederland