Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Supseli levrek
(baars met groenten)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
roodbaars
▢
1 ½
theelepel
zout
▢
peper
▢
1
ui
▢
2
aardappels
▢
3
wortelen in stukjes van 1 1/2 cm
▢
1
paprika
▢
2
knoflook
▢
citroensap
▢
3
eetlepel(s)
peterselie
Instructies
Snijd de vis dwars in stukken van 2 1/2 cm en bestrooi ze met zout en peper.
Doe alle groenten met de knoflook in een grote koekenpan met zoveel water, dat ze onder staan.
Voeg zout toe en stoof alles 15 minuten.
Leg de vis op de groenten, sluit de pan en stoof alles nog ± 30 minuten of tot de vis gaar is.
Leg de vis in een schaal met de groenten eromheen.
Besprenkel hem met citroensap en garneer met peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Cyprus