Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Surinaamse masalavis
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
vis
▢
3
eetlepels
masala
▢
zout
▢
olie
▢
3
teentjes
knoflook
▢
1
tomaat
▢
1
verse
peper
▢
1
ui
▢
3
takjes
selderij
Instructies
Smeer de vis van tevoren in met masala en zout.
Bak de vis daarna in de olie.
Haal de gebakken vis uit de pan en fruit de kleingesneden knoflook, de tomaat, peper
en ui in de olie.
Doe de vis weer in de pan met 2 dl water en voeg de kleingesneden selderij toe.
Laat het geheel nog 20 minuten zacht stoven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Suriname