Snijd de kipfilet in lange repen van ongeveer 20x4 cm.
Meng de kip met 5 eetlepels Moksie Metie marinade en laat 2–3 uur marineren.
Bak de gemarineerde kip gaar in de oven of combimagnetron en snijd daarna in reepjes.
Verhit 3 eetlepels olie in een pan en roerbak de eieren enkele minuten, schep ze dan uit de pan.
Verhit 1 eetlepel olie en roerbak de broccoli 2–3 minuten, schep uit de pan en zet apart.
Kook de Tjauw-Min Mie in ruim kokend water in circa 2 minuten gaar.
Spoel de mie direct met koud water af en laat goed uitlekken.
Verhit 13 eetlepels olie in een wok of grote pan.
Fruit hierin de ui, knoflook en de hele Madam Jeanette peper lichtbruin.
Voeg de in reepjes gesneden prei en winterwortel toe, roer goed om.
Voeg de Bami roerbakmix toe en bak enkele minuten mee.
Voeg de uitgelekte mie toe en roerbak 5 minuten op laag vuur.
Voeg in de laatste minuut de eieren en broccoli toe, meng alles goed.
Breng eventueel op smaak met zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Heerlijk met extra reepjes Moksie Metie of een frisse komkommersalade.Wijnadvies: Combineer met een droge Riesling of een licht gekoelde Pinot Noir.