Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sweet chili wok roll met kip en cashewnoten
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Conimex Wok Olie
▢
300
g
kipreepjes
▢
400
g
gesneden prei
▢
200
g
wortelreepjes
▢
Conimex Woksaus Thaise Sweet Chili
▢
1
pak
Conimex Wok Rolls
▢
3
eetlepels
cashewnoten
▢
2
eetlepels
fijngehakte koriander
Instructies
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
Wok vervolgens de prei 2 minuten mee.
Roer er vervolgens de wortelreepjes en ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.
Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
Hak de cashewnoten grof en schep ze met de koriander door de sweet chilikip en de groenten.
Schep de sweet chilikip op de wok rolls en rol ze op.
Leg ze op de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet voor een extra lekker smaakje Conimex Seroendeng op tafel en geef
er Atjar Taugé bij om naar eigen smaak toe te voegen.
Variatietip:
Vervang Woksaus Thaise Sweet Chili door Woksaus Japanse Teriyaki Honing. En maak een salade van reepjes ijsbergsla in plaats van wortel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kip
/
Noten
Land van herkomst
Oosters