Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tabouleh van V-Day
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
couscous
of bulgur
▢
4
tros-tomaten
▢
½
komkommer
▢
4
lente-uien
▢
1
bos(jes)
peterselie
verse
▢
1
bos(jes)
muntblaadjes
▢
1
limoen
sap en rasp er van
▢
6
eetlepel
olijfolie
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
peper
▢
zout
Instructies
Kook de couscous of bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snij tomaten en komkommer fijn, snij de lente-ui in stukken, snij de peterselie en munt heel fijn en roer alles met de limoenrasp door de couscous.
Roer olijfolie, knoflook en peper en zout door elkaar en besprenkel er de couscous mee.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
warm pitabrood en (kant-en-klare) hummus maken dit gerecht compleet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Salade
Land van herkomst
Libanon
/
Syrië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch