Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle marinara
Snel te maken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
1
pak
tagliatelle verde
groene lintpasta 250 g
▢
2
uien
▢
200
g
kabeljauwfilet
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
pak
sugo pastasaus pikant
370 g
▢
½
zak
zeevruchtencocktail
diepvries à 500 g
▢
½
cup
vinaigrette
à 100 ml
▢
1
zak
gemengde sla
200 g
Instructies
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Uien pellen en snipperen.
Kabeljauw in stukken snijden.
In braadpan olie verhitten.
Ui ca. 2 minuten fruiten.
Pastasaus, kabeljauw en zeevruchten toevoegen en ca. 10 minuten verwarmen.
Intussen vinaigrette door sla mengen.
Tagliatelle serveren met vissaus en sla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Italië