Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met aubergine-quornsaus
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
braadpan
Ingrediënten
▢
375
gram
tagliatelle bicolore
▢
1
grote
aubergine
▢
1
teentje
knoflook
▢
4
eetlepel(s)
olijfolie
▢
175
gram
quorn fijngehakt
▢
1
pot
sugo traditionale
tomatensaus, 407 gr.
▢
3
eetlepel(s)
kappertjes.
▢
100
gram
ongezouten gemengde noten
Instructies
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing
Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden.
Knoflook pellen en fijn hakken.
In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken.
Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 min. meebakken.
Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 min. zachtjes verhitten.
Kappertjes en noten toevoegen en ca 1 min. meewarmen.
Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met salade van kropsla met vinaigrettedressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch