1rode paprikagewassen, ontzaad en in blokjes gesneden
1bakje Boursin cuisine
1pakjeBoursin met kruiden
3eetlepel(s)tomaten puree
1bosjepeterselieklein gesneden
versgemalen zwarte pepernaar smaak
Instructies
Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
Bak de gesneden bacon zonder boter of olie in de pan roerbakkend even aan.
Voeg de tomatenpuree toe en roerbak even mee.
Voeg de champignons en de paprika toe en roerbak dit eveneens op hoog vuur een paar minuten.
Doe nu de Boursin cuisine en de gewone Boursin erbij en roer tot het zacht is goed door.
Maak het af met peper uit de molen (naar smaak).
Zet het vuur uit en roer de verse peterselie door het gerecht.
Meng de saus met de tagliatelle.
Eet smakelijk!
Notities / Tips / Wijnadvies
Hou je van een wat drogere pasta (zoals ik zelf), hou dan dit recept zo aan, wil je hem wat meer saus-achtig, neem dan 2 bakjes Boursin Cuisine i.p.v 1 bakje Boursin Cuisine en 1 bakje Boursin gewoon of voeg een flesje kookroom toe.