Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met doperwten en spek
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Ingrediënten
▢
1
bakje
kastanjechampignons
▢
100
g
katenspek
plakjes,
▢
4
takjes
peterselie
▢
200
g
tagliatelle
▢
zout
▢
25
g
boter
of margarine,
▢
200
g
doperwten
diepvries,
▢
1
dl
slagroom
▢
50
g
geraspte Parmezaanse kaas
Instructies
Voorbereiden:
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in kleine stukjes snijden. Katenspek in reepjes snijden.
In kopje peterselie fijnknippen.
Bereiden:
In pan tagliatelle met zout gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In hapjespan boter smelten.
Spek ca. 2 minuten zachtjes uitbakken.
Champignons toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken.
Doperwten toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meewarmen.
Tagliatelle afgieten.
Slagroom erdoor roeren en in ca. 2 minuten door en door warm laten worden.
Op, vier borden tagliatelle als nestje leggen.
Champignonmengsel in midden scheppen.
Peterselie en helft van Parmezaanse kaas erover strooien.
Rest apart erbij geven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Varkensvlees
/
Voorgerechten