Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelletaart
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
quichevorm, 24 cm
Oven
Ingrediënten
▢
200
gram
witte tagliatelle
▢
200
g
groene tagliatelle
▢
1
el
olie
▢
1
blik
artisjokharten
240g uitgelekt
▢
7
plakjes
bladerdeeg
▢
50
gram
geraspte gruyere
▢
4
eieren
▢
1
dl
slagroom
▢
100
gram
gorgonzola
verbrokkeld
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Tagliatelle al dente koken met een beetje olie in het water, laten uitlekken, artisjok in stukjes snijden,
deeg uitrollen tot cirkel van 30 cm., vorm ermee bekleden,
25 gr kaas over boden strooien,rest van kaast en artisjok door tagliatelle scheppen, in vorm overdoen.
Eieren, slagroom, zout, peper en gorgonzola mengen en kloppen en in vorm schenken.
Taart in oven in 30 minuten bakken, rand van vorm verwijderen en nog 5 minuten bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Pasta