Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tarator
Joegoslavische komkommersalade
Porties:
4
personen
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2½
deciliter
yoghurt
▢
3
teentjes
knoflook
uitgeperste
▢
2
komkommers
in dunne plakjes gesneden
▢
zout
▢
paprikapoeder
▢
peper
Instructies
Doe de plakjes komkommer in een vergiet, bestrooi ze met wat zout en laat ze ± 15 minuten staan.
Druk zoveel mogelijk vocht uit de plakjes komkommer, doe ze in een schaal en vermeng ze met ruim peper.
Roer de yoghurt in een kom dooreen met de uitgeperste knoflook en wat zout en peper.
Schenk de yoghurtsaus over de komkommersalade en bestrooi het geheel met wat paprikapoeder.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de salade onmiddellijk en schep hem aan tafel dooreen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Salade
Land van herkomst
Yugoslavië