Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tartaartje met champignonpasta
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
zakje
Pastasnack
for 1 in champignonsaus (64 g, Maggi),
▢
2
eetlepels
sladressing nature!
AH,
▢
150
g
wortelrauwkost
bakje
▢
1
eetlepel
boter
of margarine
▢
1
tartaartje
▢
zout
▢
peper
▢
2
bosuitjes
▢
125
g
champignons
gesneden
Instructies
In pan pastasnack in ca. 7 minuten bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen dressing door wortelrauwkost scheppen.
In kleine koekenpan boter verhitten.
Tartaartje bestrooien met zout en peper en ca. 3 minuten bakken, halverwege keren. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Bosui en champignons aan tartaartje toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Tartaartje en wortelrauwkost op bord scheppen.
Champignon-uimengsel door pasta roeren.
Naast tartaartje scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Rundvlees
Jaargetijde:
Snel te maken