Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tarte aux oignons
recept uit Zürich / Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ons
grote uien
▢
30
gram
boter
of 60 gram vet spek in dobbelsteentjes gesneden,
▢
15
gram
meel
▢
3
deciliter
melk
of room,
▢
2
eieren
▢
deegbeslag
Instructies
Maak de uien schoon en hak ze niet te fijn, bak ze zachtjes in de boter of het spek gedurende ongeveer 20 minuten.
Voeg er de bloem en wat zout bij, laat iets afkoelen, voeg er de room of de melk bij.
Leg het deegbeslag in een beboterde vorm en giet er het uienmengsel in.
Laat dit ongeveer een ½ uur in een warme oven bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hartige taart
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Zwitserland