Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Teriyaki wokschotel
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schaaltje
varkensreepjes
naturel, ca. 300 g
▢
4
eetlepels
Teriyaki marinade
fles à 250 ml
▢
1
Chinese kool
ca. 600 g
▢
1
rode paprika
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
pak
Chinese eiermie
250 g
▢
3
eetlepels
zonnebloemolie
▢
75
g
gezouten pinda's
Instructies
Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten staan.
Kool schoonmaken, in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan.
Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Knoflook pellen en snipperen.
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
In wok olie verhitten.
Paprika en knoflook ca. 2 minuten roerbakken.
Vleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten op hoog vuur bakken.
Kool toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken.
Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade.
Garneren met pinda's.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met mie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters