Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Thaise Bahmi
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd:
14
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Hapjespan
Ingrediënten
▢
250
g
rundergehakt
▢
400
g
'Thaise mix' groenten
bijvoorbeeld paprika, wortel, taugé
▢
1
zakje
Conimex mix voor bahmi Goreng
▢
8
nestjes bahmi
▢
Olijfolie
▢
Peper
▢
Zout
Instructies
Kook de bahmi volgens de instructies op de verpakking.
Wel de Conimex mix in kokend water volgens de instructies op de verpakking.
Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak het rundergehakt rul.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Voeg de 'Thaise mix' groenten toe aan het gehakt en laat het geheel even sudderen tot de groenten zacht zijn.
Voeg de gewelde Conimex mix toe aan de groenten en het gehakt.
Als de bahmi gaar is, voeg deze dan toe aan de groentenmix in de hapjespan.
Roer alles goed door elkaar zodat de smaken goed mengen.
Serveer de Thaise bahmi direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Garneer de bahmi eventueel met wat fijngehakte pinda's, lente-ui of koriander voor extra smaak en textuur.
Wijnadvies:
Een lichte en frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Riesling past goed bij dit gerecht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
Land van herkomst
Thailand
Geschikt voor Dieët:
Koolhydraat arm