Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tikka massala met quorn
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
basmatirijst
▢
2
courgettes
▢
1
rode paprika
▢
3
el.
zonnebloemolie
▢
1
bakje kruidenpasta voor tikka massala
conimex 100 gr.
▢
100
ml
volle yoghurt
▢
100
gram
blanke amandelen.
▢
175
gram
quorn stukjes
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Courgettes schoonmaken en in plakjes snijden.
Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
In braadpan olie verhitten.
Quorn en kruidenpasta ca. 5 min. roerbakken.
Yoghurt en 100 ml water toevoegen.
Courgette en paprika toevoegen en ca. 10 min. laten sudderen.
Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren.
Tikka masala garneren met amandel.
Serveren met rijst.
Voedingswaarden
Calories:
670
kcal
|
koolhydraten:
79
g
|
Protein:
22
g
|
Vet:
30
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------