Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tilapiafilet in Thaise saus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
thaise groene currypasta
▢
1
blik
kokosmelk
400 ml
▢
3
bosuitjes
in stukjes
▢
1
zakje
verse koriander
15 g, fijngesneden
▢
400
g
tilapiafilet
in 12 stukken
▢
1
bakje cocktailgarnalen
125 g
▢
1
eetlepel(s)
olie
Instructies
Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de currypasta zachtjes tot deze gaat geuren.
Voeg de kokosmelk toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken en dikker worden.
Roer de bosuitjes en de helft van de koriander erdoor.
Bestrooi de stukken vis met zout en leg ze met de garnalen in de kokossaus.
Smoor de vis, met het deksel op de pan, in 5 minuten op laag vuur gaar.
Keer de stukken na 2 minuten voorzichtig om met een spatel.
trooi vlak voor serveren de rest van de koriander erover.
Lekker met pandanrijst en komkommer-wortelsalade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tilapiafilet is niet alleen vers in het koelvak te vinden, maar is er ook in diepvrieszakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
Thailand