Week de zongedroogde tomaten 15 minuten in 200 ml warm water en spoel ze af met koud water.
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel en snipper de knoflook.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de knoflook en prei ongeveer 3 minuten.
Voeg de witte wijnsaus toe aan het preimengsel en roer goed.
Bestrooi de tilapiafilets met zout en peper en leg ze op het preimengsel.
Stoof de vis afgedekt ongeveer 5 minuten tot de filets gaar zijn.
Snijd ondertussen de geweekte tomaten in stukjes en voeg ze toe.
Verwarm nog 1 minuut mee.
Schep de vis en groenten voorzichtig uit de pan en serveer met de tagliatelle.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Garneer met verse peterselie en een paar schijfjes citroen voor een extra frisse touch.Wijnadvies:Een frisse, droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio past perfect bij de lichte, ziltige smaken van de vis en tomaten.