Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomatensalade met geitenkaas
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Koekenpan
Ingrediënten
▢
5
romatomaten
▢
100
gram
zachte geitenkaas
bijv bettine blanc
▢
75
gram
pijnboompitten
geroosterde
▢
1
halve
rode ui
gesnipperd
▢
10
blaadjes
verse basilicum
gesneden of gescheurd
▢
2
eetlepel(s)
honing
Instructies
Voorbereiding
Rooster de pitjes in de koekenpan goudbruin snipper de ui
Bereidingswijze
Snijd de tomaten in vieren, verwijder het hart en snijd in kleine stukjes.
Meng met de basilicum, ui en pijnboompitten.
Brokkel de geitenkaas erover en besprenkel met wat honing. leg er een blaadje basilicum op ter garnering
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Salade