Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomatensalade met gorgonzola van Allerhande
Aller Hande 1996
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
trostomaten
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
eetlepel
witte wijn azijn
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
▢
2
takjes
basilicum
zakje á 15 g,
▢
50
g
gorgonzola
Instructies
Tomaten wassen, schoonmaken en in plakjes snijden.
Plakjes dakpansgewijs op platte (ovale) schaal leggen.
Olie en azijn tot dressing roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Blaadjes van basilicumtakjes nemen en in grove repen snijden.
Dressing over tomaten sprenkelen.
Korstjes van kaas snijden en kaas boven tomaten verkruimelen.
Garneren met basilicum.
Bestrooien met peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Kaas
/
Salade
Jaargetijde:
Snel te maken