Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Tonijnciabatta met krulsla
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
2
ciabatta con noci
voorgebakken brood, a 250 g
▢
1
kleine
ui
▢
2
zoete puntpaprika's
▢
2
trostomaten
▢
margarine
▢
1
zakje
krulslamelange
100 g
▢
3
zakjes tonijn in kruidendressing
zakje a 85 g
Instructies
Oven op 220 °C voorverwarmen en broden afbakken.
Ui pellen en in ringen snijden.
Paprika's schoonmaken en in repen snijden.
Tomaten wassen en in plakjes snijden.
Broden in de lengte halveren en met margarine besmeren.
Onderste helft met achtereenvolgens sla, tomaat, tonijn, uiringen en paprika beleggen.
Met bovenste helft brood afdekken, brood schuin in stukken snijden en serveren.
Voedingswaarden
Calories:
500
kcal
|
koolhydraten:
75
g
|
Protein:
23
g
|
Vet:
12
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Vis