Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortelloni met Geroosterde Venkel en Romige Kaassaus
Geniet van een smaakvolle combinatie van tortelloni, geroosterde venkel en een rijke kaassaus. Ideaal voor een gezellige avondmaaltijd!
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Grill of oven met grillfunctie
kookpan
Bakplaat
snijplank
mes
Ingrediënten
▢
1
grote
venkelknol
schoongemaakt en in dunne partjes gesneden
▢
1
pak
tortelloni con formaggio e nocci pasta
250 g
▢
1
eetlepel
balsamicoazijn
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
bakje
salsa ai 4 formaggi saus
200 g
Instructies
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Breng in een pan ruim water aan de kook.
Voeg de tortelloni toe aan het kokende water en kook ze in ongeveer 8 minuten gaar.
Spreid intussen de venkelpartjes uit op een bakplaat en besprenkel ze met balsamicoazijn en olijfolie.
Plaats de venkel ongeveer 10 cm onder de hete grill en rooster ze in ongeveer 6 minuten beetgaar.
Giet de tortelloni af en roer de kaassaus erdoor.
Verwarm het geheel nog ongeveer 2 minuten.
Schep de tortelloni met saus in twee diepe borden en verdeel de geroosterde venkel met de olijfolie erover.
Serveer direct en geniet van deze rijke en smaakvolle maaltijd.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een volle witte wijn zoals een Chardonnay of een Pinot Grigio, die goed past bij de romige kaassaus en de geroosterde venkel.
Voedingswaarden
Calories:
650
kcal
|
koolhydraten:
75
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
2.2
g
|
Sugar:
6
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch