Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortilla met tomaat en kaas
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
rechthoekige ovenschaal, inhoud ca. 2 liter
Ingrediënten
▢
4
tomaten
▢
1
pakje
Sugo Italiano basilicum
370 g, AH,
▢
4
tortilla's
▢
250
g
pizzavleesreepjes
▢
150
g
belegen kaas
geraspte
▢
1
bekertje
zure room
125 ml,
▢
1
komkommer
▢
2
eetlepels
olie
om in te vetten
Instructies
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
Tomaten wassen en in stukjes snijden.
In kom tomaten en helft van Sugo door elkaar scheppen.
Schaal royaal invetten.
Tortilla's op aanrecht uitspreiden.
Tomatenmengsel en pizzavleesreepjes erover verdelen. 1/3 Deel van kaas erover strooien. Tortilla's oprollen en naast elkaar in schaal leggen.
Achtereenvolgens zure room en rest van Sugo erover uitstrijken.
Rest van kaas erover strooien.
In midden van oven tortilla's onafgedekt in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Komkommer wassen, in dikke plakken snijden en in schaal doen.
Apart bij tortilla's serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten