Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tournedos flambes avec champignons
Geflambeerde tournedos met champignon
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
tournedos
▢
150
gram
boter
▢
200
gram
champignons
▢
0,5
deciliter
armagnac
▢
2
deciliter
slagroom
▢
4
sneden brood
▢
peper
▢
zout
Instructies
Snij rondjes uit het brood waar de tournedos op passen en maak er croutons van, houdt ze warm.
Maak de champignons schoon en sauteer ze in 50 gram boter gedurende 10 minuten.
Smelt weer 50 gram boter in een pan en sauteer hierin, gedurende 3 minuten per kant, de tournedos bruin.
Zet ze op de croutons en houdt ze warm.
Doe de champignons in de pan van de tournedos, verhit deze en flambeer met de armagnac.
Voeg er dan de slagroom bij, laat deze wat reduceren en maak de saus af op smaak met peper en zout.
Schenk de saus over de tournedos.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk