Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Truffels in servet met port
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten:
▢
zie bereiding
Instructies
Maak in boter een fijne mirepoix blond en voeg er 500 gr niet geschilde maar zeer goed schoon geborstelde gekweekte truffels bij.
Blus met een glas madeira, port of champagne, strooi er zout en peper over, dek de schaal af kook de truffels in de oven gaar.
Haal de truffels uit de schaal en leg ze in een gevouwen servet.
Kook het kookvocht voor ¾ in, voeg er een lepel vleesnat aan toe, neem het van het vuur en voeg dan een flinke klont boter toe.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de saus apart, al dan niet gepasseerd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
Land van herkomst
België
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch