Kook de diepvriestuinbonen in een andere pan gedurende 5 minuten tot ze beetgaar zijn.
Giet de tuinbonen af en meng ze met 2 eetlepels olijfolie.
Houd warm en afgedekt.
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
Hak de walnoten grof en verkruimel de geitenkaas.
Giet de aardappels af en stamp ze grof in dezelfde pan met de resterende olie.
Voeg de honing, tuinbonen, de helft van de tijm en de helft van de geitenkaas toe aan de gestampte aardappels en meng goed.
Verwarm de stamppot op laag vuur en breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.
Meng driekwart van de gehakte walnoten door de stamppot.
Verdeel de stamppot over vier diepe borden en garneer met de rest van de geitenkaas, walnoten en tijm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:Serveer met een frisse groene salade of wat gekookte groenten voor een complete maaltijd.Wijnadvies:Een lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij de frisse smaken van deze stamppot.