Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tuinboontjes met peultjes
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
zout
▢
1
pak
tuinboontjes fijn
300 g, diepvries, AH,
▢
1
pak
peultjes
300 g, diepvries, Bonduelle,
▢
1
sjalotje
▢
1
rode peper
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
teentje
knoflook
▢
½
theelepel
citroensap
Instructies
In pan met weinig water en zout tuinboontjes en peultjes afgedekt ca. 10 minuten zachtjes
verwarmen.
Intussen sjalotje pellen en fijnsnipperen.
Peper wassen, zaadjes en zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden.
In koekenpan olie verhitten.
Sjalot en peper ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken.
Groenten afgieten.
Sjalotmengsel en citroensap erdoor scheppen.
Overdoen in schaal.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
Jaargetijde:
Snel te maken