Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Turkse broodpizza met mozzarella en ontbijtspek
Heerlijke broodpizza met Turkse broden, mozzarella, ontbijtspek en verse groenten.
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
kom
Ingredients
▢
1
blik
artisjokken
uitgelekt
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
2
bolletjes
mozzarella
in plakken
▢
½
dl
olijfolie
▢
12
plakken
ontbijtspek
▢
1
paprika
in ringetjes
▢
2
pides of ronde Turkse broden
▢
75
gram
rucola of veldsla
▢
3
tomaten
in plakken
▢
Peper
▢
Zout
Instructions
Meng de olijfolie met de knoflook.
Snijd de pides horizontaal door.
Beleg elk brood met tomaat, mozzarella, artisjokken, paprika en ontbijtspek.
Bak de pizza's 20 minuten in de oven.
Leg op elke pizza een bergje rucola of veldsla.
Schep er wat knoflookolie over.
Bestrooi met peper en zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een frisse salade.
Wijnadvies:
Een droge rode wijn, zoals Chianti.
Voedingswaarden
Calories:
550
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
30
g
|
Vet:
30
g
|
Zout:
2
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Hoofdgerechten
/
Pizza
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Turkije
Jaargetijde:
Alle Jaargetijden