Leg het hartvormige bakpapier onderin de bakvorm (gebruikt u de rechthoekige bakvorm uit de verpakking, dan hoeft u de bakvorm niet in te vetten en geen bakpapier te gebruiken).
Bereid de Brownies volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking en vervang daarbij het water door 2 eieren.
Bak de Brownies gaar in ca. 40 minuten.
Snijd de rand van de Brownies voorzichtig los van de vorm.
Verwijder de vorm en laat de Brownies goed afkoelen.
Klop de slagroom met de suiker stijf en meng de Mascarpone en het rumaroma erdoor.
Snijd de Brownies horizontaal doormidden.
Besprenkel de onderkant met het sap van de peren.
Bestrijk de onderste helft van de Brownies vervolgens met de helft van de vulling en steek hier plakjes peer in.
Leg de bovenste helft van de Brownies hierop en bestrijk deze met de rest van de vulling.
Smelt de Chocoglazuur volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Decoreer het hart met peer en gesmolten Chocoglazuur.
Plaats de taart ca. 1 uur in de koelkast.
Notities / Tips / Wijnadvies
dit recept kan ook prima gemaakt worden met de rechthoekige bakvorm uit de verpakking.