Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
VALESS rolls met roergebakken witlof
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Koekenpan
Ingrediënten
▢
600
g
aardappels
▢
600
g
witlof
▢
2
eetlepel
zonnebloemolie
▢
½
theelepel
tijm
▢
1
deciliter
groentenbouillon
▢
1
theelepel
mosterd
▢
1
pakje
VALESS rolls gekruid
▢
2
eetlepel
vloeibare margarine
▢
zout en peper
Instructies
Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar.
Verwijder de lelijke blaadjes van de witlof.
Snijd de witlof in reepjes van 1 cm breed.
Verhit de olie in een wok en roerbak de witlof met de tijm in ca. 5 minuten beetgaar.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Verhit de margarine in een koekenpan en bak de Valess rolls op middelhoog vuur in maximaal 5 minuten goud-bruin.
Neem de rolls uit de pan en houd ze warm.
Voeg de bouillon en de mosterd toe aan het braadvet en roer de aanbaksels los.
Serveer de rolls met de roergebakken witlof, de aardappelen en de jus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch