Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkensfiletlapjes alla mozzarella
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
varkensfiletlapjes
▢
versgemalen peper
▢
2
theelepels
gedroogde salie
▢
4
plakjes
Parmaham
▢
25
gram
boter
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
bolletje
mozzarella
▢
11/2
dl
droge witte wijn
Instructies
Wrijf de varkensfiletlapjes in met peper en strooi de salie erover.
Leg op elk lapje een plakjes Parmaham en steek dit met een cocktailprikker vast.
Verhit de boter in een koekenpan.
Leg de filetlapjes in de pan met de hamkant onder en bak de lapjes in ± 3 minuten bruin.
Snijd intussen het bolletje mozzarella in plakjes.
Keer het vlees, leg de plakjes kaas erop en bak de filetlapjes nog ± 3 minuten.
Schenk de wijn erbij en laat het geheel nog ± 2 minuten sudderen.
Leg de filetlapjes op 4 voorverwarmde borden.
Laat de jus op hoog vuur nog ± 2 minuten inkoken en schenk de jus over en rond het vlees.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vlees
Land van herkomst
Italië