Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkensgoulash met zuurkool
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
magere spekblokjes
▢
200
gram
hamlappen
▢
1
eetlepel
goulashkruiden
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
ui
▢
1
rode paprika
▢
250
gram
wijnzuurkool
▢
1
dl
droge witte wijn
▢
2
eetlepels
crème fraîche
▢
zout
peper
Instructies
Bak de spekblokjes in een braadpan zachtjes uit.
Snijd intussen de hamlappen in kleine blokjes en strooi er de goulashkruiden over.
Voeg de olie aan het spekvet toe en schep het vlees erdoor.
Bak het vlees in ± 4 minuten bruin.
Snipper intussen de ui en de paprika en bak deze ± 2 minuten met het vlees mee.
Schep de zuurkool en de wijn door het vlees en stoof de goulash in ± 15 minuten zachtjes gaar.
Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Lekker met aardappelpuree.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees
Land van herkomst
Hongarije