Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenshaas met snelle zuurkool
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
schaaltjes
varkenskatenhaas
à ca. 230 g
▢
1
ui
▢
1
appel
▢
2
eetlepels
boter
of margarine
▢
1
zak
wijnzuurkool
520 g
▢
1
pak
aardappelpuree à la minute
180 g
Instructies
Varkenshaas na elkaar bereiden in de magnetron, volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
Appel wassen, in parten snijden en klokhuis verwijderen.
Appel in stukjes snijden.
In braadpan boter verhitten en appel en ui ca. 3 minuten bakken.
Zuurkool laten uitlekken, toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen.
Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing.
Zuurkool over vier borden verdelen.
Aardappelpuree erop scheppen.
Varkenshaas in plakken snijden en erop leggen.
Garneren met groente en kruidenboter (uit schalen).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Nederland