Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Varkensspiesjes met Citroengras
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
satéstokjes
Ingrediënten
▢
500
gram
hamlappen
of varkensschnitzels
▢
zoete chilisaus
Marinade:
▢
2
teentjes
knoflook
uitgeperst
▢
2
el
citroengras
kleingesneden vers
▢
4
el
koriander
takjes kleingesneden
▢
1
el
bruine suiker
▢
½
tl
koriander
gemalen
▢
¼
tl
witte peper
▢
2
el
ketjap
▢
2
el
vissaus
▢
2
el
sesamolie
▢
65
ml
water
koud
Instructies
Meng de ingrediënten voor de marinade.
Voeg het in blokjes gesneden vlees aan de marinade toe en laat deze minimaal een half uur intrekken.
Rijg het vlees aan de satéstokjes (van te voren nat maken!).
Het vlees kan klaargemaakt worden op de BBQ,
Of in een voorverwarmde oven (180 graden),
Of kan eventueel gebakken worden.
Ca. 10- 15 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Varkensvlees