Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische Curry
Porties:
5
porties
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
sauspan
Ingrediënten
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
ui
gehakt
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
2 ½
eetlepel(s)
kerriepoeder
▢
2
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
1
blikje
tomatenblokjes
400 gr
▢
1
blokjes
groentebouillon
▢
285
gram
groenten
bevroren gemengde
▢
340
ml
water
▢
zout
naar smaak
▢
koriander
gehakte verse ter garnering
▢
peper
naar smaak
Instructies
In een grote sauspan op een middelhoog vuur de olie verwarmen en uien en knoflook bakken tot ze goudbruin zijn.
Kerriepoeder en tomatenpuree toevoegen en vermengen, 2-3 minuten laten koken.
Tomaten, blokje groentebouillon, gemengde groenten, water, zout en peper toevoegen. 20-30 minuten laten koken totdat de groenten flink gaar zijn (niet knapperig).
Voor het opdienen garneren met verse koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch