Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische pizza
Restjes? Doe het eens op een andere manier en leg alles wat je over hebt op een verse pizzabo-dem. Zo’n feest van smaken had je nog nooit op restjesdag.
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Bakplaat
Oven
Bakpapier
Ingrediënten
▢
1
JAN pizzadeeg met tomatensaus 250 g ricotta
▢
130
g
zongedroogde tomaatjes 90 g pesto
▢
390
g
artisjokharten
blik
▢
140
g
zwarte olijven
▢
75
g
rucola
Instructies
Verwarm de oven voor op 210 ˚C
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat
Verdeel de tomatensaus over de bodem
Bak de bodem in circa 15 minuten goudbruin en gaar
Bestrijk de bodem met ricotta
Verdeel de zongedroogde tomaatjes over de ricotta
Besprenkel de ricotta met groene pesto
Giet de artisjokharten af en halveer ze
Verdeel de artisjok en de zwarte olijven over de pizza
Garneer de pizza met rucola
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pizza
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch