Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische roerbak met peultjes en champignons
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel
wokolie
Conimex
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
125
g
peultjes
schoongemaakt
▢
350
g
vegetarische roerbakstukjes
▢
400
g
champignons
in vieren
▢
1½
eetlepel
ketjap asin
▢
½
theelepel
sambal
▢
1½
deciliter
tuinkruidenbouillon
van een tablet
▢
peper
▢
zout
▢
1½
eetlepel
maïzena
Instructies
Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 3 minuten.
Voeg de peultjes en de roerbakstukjes toe en bak alles al omscheppend 5 minuten op een hoog vuur.
Schep de champignons erdoor en bak ze al omscheppend bruin.
Voeg de ketjap, de sambal, de bouillon en peper en zout naar smaak toe en breng alles aan de kook.
Bind het vocht met de, met water losgeroerde, maïzena. Lekker met zilvervliesrijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies;
WG Mosel-Saar-Ruwer Riesling rosé
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch